Nyt tämä mimmi ottaa ihteään niskasta kiinni ja opetteleepi nämä blogitouhut. Lisä inspiraatiota sain askartelukirppiksen muutoksista, jonka vuoksi kaikkia suosittuja tuotteita ei enään ole saatavilla.

Olen toisen polven näpertäjä, joten kaikenlaista on kokeiltu ja puuhasteltu. Lisäksi ohjaustoiminnan artenomin opinnot ovat kesken ja sieltä saapi oppia punonnasta metallitöihin sekä paperin ihmeelliseen maailmaan. Blogissa tulee varmasti hääräämään 3-4 emäntää, joita kaikkia yhdistää nimi Marja ja käsityöhulluus :D

Joka nurkka on täynnään askartelukampetta. Ei se uutta ole, mutta nyt olen käynnyt läpi mitä kaikkea löytyy stanssi valikoimistani. On Spellbinders 'iä, Sizzix 'iä ja Provocraft 'ia, ajattelemattakaan kuinka montaa käyn ihailemassa kaupoissa. Ja annas olla, kun pääsen veivin ääreen niin masina kärsii luovista kokeiluistani, milloin löytyy tekonahkaa, muovikalvoa ja ties mitä ihmeellistä. Ja koska luovuus ottaa välistä liian usein vallan niin olkaa hyvät ihmiset kilttejä ja napatkaa pois nurkissa pyörivät ylimääräiset tekeleet. Ne löytyvät myynnissä sivuilta.