Meillä neiti on innostunut dot-to-dot tehtävistä ja ompelukuvista. Hänen käsittelynsä ei vaan ole sitä kaikkein hellävaraisinta, joten ompelukuvat menevät ihan rynttyyn reikiä tehdessä. Niinpä päätin laminoida kokeeksi muutaman valmiin kuvan, jotta ne kestäisivät käyttää useammankin kerran siistinä. Taisi olla aika kova paikka myös nahkapaskalille, josta sai muutaman reiän välein tyhjentää palasia. Kuvat oli myös silvottava, jotta reiät pystyi tekemään.

Mietittyäni hetken tuumasin, että tavallisia värityskirjan kuvia voisi aivan hyvin käyttää uudestaankin. Valitsin kuvat selkeiden muotojen vuoksi ja leikkasin ääriviivoja myöten, jotta saisin ne rei'itettyä. Toiseen kuvaan neiti leikkeli mukaan lelukirjasta tyttösen. Reunoja en ole noista vielä pyöristellyt. Idean saapi napata käyttönsä mielihyvin.

Meillähän kasvatus on semmoinen, että askartelun lisäksi olisi syytä että työkalutkin pysyisivät kädessä ja monenmoisien härveleiden kyytiin mennään turhia ujostelematta. Niinpä Mustikka prinsessamekossakin saattaapi päätyä traktorin kyytin. Ja isiä juoksutetaan mönkkärin vierellä :D

1250430256_img-d41d8cd98f00b204e9800998e